Laden Evenementen

Terug naar workshops

Werken met een communicatieplan

9 november | 19:00 - 21:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Jij doet samen met jouw stichting/vereniging of initiatief geweldig werk, maar hoe zorg je nu dat de wereld dat (ook) weet?

Hoe bereik je de juiste doelgroep en hoe breng je jouw boodschap goed over?  

Inhoud 

Tijdens deze avond ga je aan de slag met het maken van een communicatieplan. Door een communicatieplan te maken zul je merken dat je  efficiënter en doelgerichter zult communiceren.  

Tijdens het maken van een communicatieplan maak je stapsgewijs keuzes over WAT je gaat vertellen, aan WIE en HOE.  Zo ontstaat er een duidelijke planning en kun je de effecten van het inzetten van een communicatieplan meetbaar maken.  

Je kunt een communicatieplan gebruiken voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om activiteiten en diensten te promoten, nieuwe leden/deelnemers te werven, en niet te vergeten om vrijwilligers aan te trekken. 

Tijdens de workshop gaan we PRAKTISCH aan de slag met alle stappen die je doorloopt om te komen tot een goed communicatieplan. 

Voor wie 

Deze workshop is zeker een waardevolle toevoeging voor al diegenen die op bestuursniveau werkzaam zijn. Het biedt een extra praktische tool om je organisatie beter te organiseren en te profileren. 

Over de workshopgever 

 

Tamara de Jong is adviseur Galant. Tamara’s talent is matchen en verbinden, zodat vrijwilligers en organisaties elkaar vinden en versterken. Naast haar werk als adviseur is ze beheerder voor de vacaturebank en website van Galant. 

 

 

 

 

Ter informatie

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie073.nl.

 

Gegevens

Datum:
9 november
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
www.galant.nl

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Galant

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is nog niet mogelijk