Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding Kunstlocatie Würth

25-09-2020 | 11:00 - 12:00

Locatie:

Water, Wolken, Wind bepalen mede het klimaat van onze planeet Aarde en maken deel uit van ons dagelijks leven. Sinds mensenheugenis fascineren ze de mensen. Water, wolken, wind – in al hun verschijningsvormen – zijn door de eeuwen heen als onderwerpen gebruikt door kunstenaars in hun werk.

De Verzameling Würth omvat ruim 18.000 kunstwerken, waarvan een groot aantal van deze werken een grote diversiteit aan verwijzingen naar deze (natuurlijke) fenomenen bevat, met een indrukwekkend gebruik van diverse materialen.  Water, Wolken, Wind is een gevarieerde tentoonstelling en bestaat uit 47 kunstwerken, vanaf 1835 tot heden. De enthousiaste gids neemt je mee in de Water, Wolken en Wind wereld.

 

I.v.m.  corona maatregelen kan Würth Kunstlocatie deze rondleiding aan max. 5 personen aanbieden.

Deelname is alleen mogelijk voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073.

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 september 20.00 uur. Is er geen plek meer beschikbaar? Stuur ons een e-mail zodat we je op de wachtlijst kunnen plaatsen. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de 5 plaatsen die Würth aanbiedt.

Gegevens

Datum:
25-09-2020
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Würth Kunstlocatie
Het Sterrenbeeld 35 's- Hertogenbosch 5215 MK Nederland

Organisator

Würth Kunstlocatie

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk