Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE tekenworkshop Nana’s

26-11-2020 | 13:30 - 15:30

Locatie: Online

Kleurrijke vrolijke gekke Nana’s van Niki, je kent ze ongetwijfeld!

Tijdens deze online workshop vertelt Gerdie Schiphorst je kort iets over de achtergrond en het ontstaan van de Nana’s van kunstenares Niki de Saint Phalle. Een Nana is een bepaalde soort expressieve, in felle kleuren beschilderde, manshoge vrouwenbeelden, die symbool staan voor sterke en vrije vrouwen (bron: Wikipedia).

Stap voor stap legt Gerdie uit hoe je een Nana opbouwt. En natuurlijk ga je er op een kunstzinnige manier mee aan de slag!

De volgende materialen heb je nodig:
– zwarte fineliner in 2 verschillende diktes
– stiften en/of kleurpotloden
– tekenpapier
– 1 vel A4 kopieerpapier

Over de workshopleider

Gerdie Schiphorst verzorgt haar tekenworkshops vanuit originele invalshoeken, waarbij ze enorm geniet als mensen gaan spelen op papier. Want door te spelen, te experimenteren met kleur en materialen, door te dealen met “ongelukjes” ontstaat prachtig en doorleefd tekenwerk. Gerdie begeleidt mensen graag in hun proces, op hun niveau, zonder oordeel, geen goed of fout. Ze kijkt samen naar wat en hoe je tekent en hoe je in dat proces zit. Zo wordt groeien in creativiteit en vaardigheden voor jou ook een groeiproces als mens.

Aanvullende informatie

Deelname is gratis voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073. Geen lid? Niet leden betalen €5.

Inschrijven kan vanaf 1 oktober 20.00 uur.

Gegevens

Datum:
26-11-2020
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online
Online, Nederland

Organisator

Gerdie Schiphorst

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk