Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Netwerk je weg naar succes

02-04-2020 | 15:30 - 17:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Het gaat er niet om wie jij kent, maar wie JOU kent!

De masterclass Netwerk jee weg naar succes richt zich op het tot stand brengen, onderhouden en activeren van een succesvol sociaal netwerk – jouw netwerk. Leer hoe je via fundamentele managementprincipes als sturen, organiseren, controleren, communiceren en plannen, je netwerk optimaal kunt benutten. Bekwame, zelfverzekerde personen worden niet geboren – ze worden gemaakt!

NETWERKEN

Charles Ruffolo, de NetworKing, demonstreert aan de hand van zijn boek ‘’Netwerk Je Weg Naar Succes’’ en The NetworKing kaartspel “Ruffle Shuffle” waar het bij netwerken echt om gaat.

OVER CHARLES RUFFOLO

Charles Ruffolo “The NetworKing” is een internationaal spreker, trainer, schrijver en uitgever. Hij spreekt meer dan 150 keer per jaar, wereldwijd, in meer dan tien landen. Nadat hij zijn Nederlandse echtgenote Herma ontmoette, verruilde de Amerikaanse militair zijn woonplaats Pittsburgh, Pennsylvania, voor Nederland.

Zijn filosofie over netwerken is dat het een proces van ‘geven en nemen’ is met personen waar je een directe of indirecte relatie mee hebt. Netwerken stelt je in staat om direct van A naar Z te gaan en de gebruikelijke weg van B naar Y over te slaan.

Deze masterclass wordt aangeboden door Charles Ruffolo – de NetworKing.

Gegevens

Datum:
02-04-2020
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk