Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Regie houden; ook als het even minder gaat

21-05-2019 | 13:30 - 15:00

Locatie: 's- Hertogenbosch

Een groeiend aantal mensen heeft soms moeite om tijdens het leven regie te houden over de persoonlijke en financiële belangen.

Deze middag is bedoeld als inleiding om regie te houden met instrumenten als volmacht, levenstestament, mentorschap, bewind en curatele.

Je krijgt zicht op instrumenten als volmacht, levenstestament, mentorschap, bewind en curatele, als hulpmiddel om regie te houden op de financiële en persoonlijke belangen van mensen.

Welke stappen zijn er te zetten, welke vragen verdienen een tijdig antwoord?

Deze lezing is vooral interessant voor iedereen die het thema herkent bij familie en naasten en vooral voor alle vrijwilligers (bv op de wijkpleinen) die inwoners met raad en daad terzijde staan, ingeval van beperkingen, schulden of andere tegenslagen.

Even voorstellen

De lezing wordt gegeven door mr. Frank de Wijs. Frank is eengeboren en getogen Bosschenaar, is 34 jaar jurist, was werkzaam op het terrein van werk en inkomen voor een aantal werkgeversorganisaties, is momenteel vrijwilliger bij het Wijkplein Boschveld en mentor via Mentorschap Nederland en momenteel eigenaar-bewindvoerder van https://dewindmee.nl/

 

inschrijven is mogelijk tot 20 mei 2019 13:00

Gegevens

Datum:
21-05-2019
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
€4
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Buurthuis Graafsewijk Noord
Lucas van Leydenstraat 27
's- Hertogenbosch, 5213 BB

Organisator

Frank de Wijs

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk