Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Leven en werken in een slimme samenleving

13-06-2019 | 19:30 - 21:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

De wereld verandert snel. Deze boeiende presentatie, gegeven door Eric Leltz gaat over de snelle veranderingen in de maatschappij door het gebruik van informatie en communicatie technologie. De ontwikkeling van deze technieken verloopt buitengewoon sterk en zijn voor mensen nauwelijks bij te benen. Welke gevolgen heeft dit? Zullen we accepteren dat we elkaar minder vaak face-to-face gaan zien en meer via een schermpje? Nu al noemen we face-to-face communicatie ‘offline-communicatie’ en zijn we pas bij communicatie via onze smartphones ‘connected’. En wat betekent dit bijvoorbeeld voor de acceptatie van robots?

Kom luisteren naar deze boeiende presentatie, gegeven door Eric Leltz. In anderhalf uur neemt hij je mee in de deze snelle veranderingen in de maatschappij door het gebruik van informatie en communicatie technologie

Even voorstellen

Eric Leltz combineert zijn adviesbedrijf Soulsound met zijn werk als docent en auditor bij de faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Daar geeft hij onderwijs in projectmanagement, verbetermanagement, kennismanagement en ondernemerschap.  Daarnaast is Eric Leltz mederedacteur medeauteur van het boek ‘Het kantelingsalfabet’ en schreef hij het boek ‘Organisaties in transitie’.
Meer weten? Bezoek zijn website http://www.soulsound.nl en www.ericleltz.nl.

Inschrijven kan tot 13 juni 2019 19.00 uur.

Gegevens

Datum:
13-06-2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€4
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Eric Leltz

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk