Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Doelgericht Schrijven

17 oktober | 13:30 - 17:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

 

Een uitnodigingsbrief, een mail over een verkeerde factuur, het ledenkrantje, de maandelijkse nieuwsbrief, … Binnen een organisatie wordt heel wat af geschreven!

Heb je soms moeite om je ideeën duidelijk op papier te zetten? Vind je het lastig om je mails logisch op te bouwen? Dan is deze training iets voor jou!

Inhoud

Wij geven je handvaten om beter schriftelijk te leren communiceren in je vrijwilligerswerk. Dit kan een zakelijke mail zijn of een tekst voor bijvoorbeeld een website of blog. Je leert teksten opbouwen op een duidelijke, prettige en overzichtelijke manier. Je houdt hierbij altijd de doelgroep en het doel van je verhaal in het achterhoofd. Ook gaan we in op schrijfstijl en het gebruiken van opmaak om je boodschap nog helderder over te brengen. Tot slot krijg je tips om je taalvaardigheid te verbeteren en op peil te houden.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die (zakelijke) teksten schrijft. Denk aan website teksten, een nieuwsbrief, tekst voor een website. Na de training zijn je schrijfvaardigheden verder ontwikkeld en kan je de teksten die je al hebt eventueel aanpassen met nieuwe tips en tricks.

Praktisch

De training vindt plaats achter een computer, we gaan ook echt aan de slag. Dus een basis aan digitale vaardigheden (omgang met Word) is gewenst. We zijn te gast bij het Computerhuis Oost,  waar voor elke deelnemer een laptop voorzien wordt. Je hoeft deze dus zelf niet mee te brengen.

Workshopgever

De training wordt gegeven door twee enthousiaste docenten van OGD-ict diensten, met specialisaties in marketing, communicatie en het schrijven van Aanbestedingen. Zij geven deze basistraining al meerdere jaren met veel succes en plezier.

Ter informatie

Wij zorgen voor pen en papier. En voor deze workshop ook voor computers. De workshop is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie073.nl.

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ogd.nl/

Locatie

Computerhuis Oost
Lucas van Leijdenstraat 29
's-Hertogenbosch, Nederland
Site:
https://computerhuisdenbosch.nl/

Organisator

OGD

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk