Laden Evenementen

Terug naar workshops

Ik voel, ik voel wat jij niet voelt

8 november | 19:30 - 22:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Emoties, we komen ze allemaal tegen. Hoe reageer je er op als je ziet dat de ander door emoties wordt overmand? En hoe zorg je er zelf voor dat emoties niet met je aan de haal gaan?

Inhoud

Emoties, wat zijn dat eigenlijk? En zijn ze bij alle mensen hetzelfde? En hebben ze een functie? In het eerste deel van deze workshop vertel ik je alles wat je weten moet over emoties en over voelen. In het tweede deel ga je zelf aan de slag. Want voelen, daar kun je iets mee! Je gaat een ontdekkingsreis maken, ieder met zijn eigen levenservaringen. Je doet de opdrachten in deze workshop dus individueel. Voelen is privé, je mag je ervaringen voor jezelf houden. Delen in de groep is niet nodig. Maar het màg natuurlijk wel, als je daar behoefte toe voelt. Ik zal zorgen voor een veilige en respectvolle sfeer.

Wat brengt deze workshop je?

Van deze workshop leer je wat de functie van emoties is. Zowel van de lichte als van de donkere emoties. Voelen is hartstikke nuttig namelijk! Je leert op een simpele manier je gevoel te herkennen, stapsgewijs te plaatsen en daarna eventueel om te zetten in een handeling of daad. Dat hoeft niets groots te zijn hoor. Na deze workshop worden situaties in je dagelijks leven makkelijker en helderder, omdat je zowel jezelf als de ander beter begrijpt. Ook word je minder snel moe omdat je wat je voelt niet meer hoeft te onderdrukken maar er iets mee doet. Je geeft er richting aan. En dat voelt goed! 😊

Voor wie

Als vrijwilliger help je anderen. Dat is mensenwerk. Mensen voelen allemaal. Ook jijzelf voelt van alles als je bezig bent met anderen. Maar ook thuis of op straat of in de winkel heb je te maken met gevoelens van mensen. En zeker ook bij alles wat er op het nieuws te zien en te horen is. Deze workshop is geschikt voor iedereen.

Over de workshopgever

Annet (1960) houdt van mensen en van mensenwerk. Sinds 1995 heeft zij talloze opleidingen gevolgd. Eerst vooral over hoe ons lichaam werkt, later ook over hoe onze geest in elkaar zit en waarom we doen (en niet doen!) wat we doen. Want lichaam en geest zijn één. Daar zijn alle wetenschappers over de hele wereld het nu gelukkig over eens. Annet werkt als levenscoach en BOvV vitaliteitstherapeut en wordt als zzp-er ingehuurd door bedrijven en privé personen om te helpen bij oa. levensvragen, burn-out, loopbaanbegeleiding, vitaliteitstrajecten en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft Annet zich de laatste jaren verder verdiept in chronisch pijn en blessures en heeft daarvoor een compleet nieuwe en eenvoudige en respectvolle aanpak ontwikkeld. De wijsheid van ons lichaam gecombineerd met ons verstand om daar iets mee te doen, dat vindt zij oneindig boeiend.

 

Ter informatie

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie073.nl.

Gegevens

Datum:
8 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.lifestylecoachaanhuis.nl/

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is nog niet mogelijk