Laden Evenementen

Terug naar workshops

Haal meer uit je wandeling!

01-01-2021 | 00:00

Locatie: 's- Hertogenbosch

DEZE WORKSHOP GAAT IVM CORONARICHTLIJNEN NIET DOOR. MEER INFO OVER DE NIEUWE DATUM VOLGT ZSM.

 

Wandelen is gezond

Maar hoe kun je tijdens je wandeling nog meer ontspannen en stress loslaten? Tijdens de workshop ‘Haal meer uit je wandeling’, wandelen we in het mooie gebied rond het meer van Engelen. We richten onze aandacht op het genieten van de schoonheid en inspiratie van de natuur. Maar ook op onszelf: Loop je ontspannen? Gebruik je je ademhaling om nog meer tot rust te komen? Dit en meer bij Haal meer uit je wandeling!
Starttijd workshop: 13.45 uur. Startlocatie workshop: De Vutter 15, ‘s-Hertogenbosch.

 

Even kennismaken

Workshopleider Georgette Mulder heeft meer dan 30 jaar als psychomotorisch therapeut in de GGZ gewerkt. Sinds 2017 werkt ze in haar eigen praktijk als wandelcoach, psychomotorisch therapeut en ontspanningstrainer. Georgette zet haar ervaring graag in om mensen te helpen met het vinden van rust in hun lijf, hoofd en in hun leven.

Meer info kan je vinden op http://georgettemulder.nl/

 

Deelname is gratis voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073. Niet leden betalen €5.

Gegevens

Datum:
01-01-2021
Tijd:
00:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

de Vutter 15
De Vutter 15
's- Hertogenbosch, 5221 BD Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk