Laden Workshops

Terug naar workshops

Film: ‘T is goed zo

9 april | 09:30 - 11:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Hoe zien de laatste momenten er uit van een man die er voor kiest om ‘via de voordeur’ uit het leven te stappen? Dat is waar ‘T Is Goed Zo over gaat. Eelco was een man die psychisch ondraaglijk en uitzichtloos leed en het leven moe was. Zijn missie was om psychisch lijden en de dood als uitzonderlijke oplossing meer bespreekbaar maken in de samenleving.

Een grote maatschappelijke missie. ’T Is Goed Zo is ook een intieme documentaire over vriendschap en het loslaten van de mensen die je liefhebt. In de film vertellen zijn zus, vader, moeder en beste vriendin over hoe het was om met Eelco te leven. We volgen Eelco in zijn laatste dagen, zijn media optredens waar hij zelfverzekerd over komt. hoe hij afscheid neemt en het leven verlaat middels euthanasie. Maar ook hoe het daarna met zijn familie en vriendin gaat. ‘T Is Goed Zo is een intense film over een laatste missie van een man om psychisch lijden bespreekbaar te maken in de samenleving.

 

De filmvertoning is inclusief nagesprek met Mariette van Erp.

 

Deze filmvertoning vindt plaats tijdens de Agora week van Avans Hogeschool opleiding Social Work. Tijdens deze week kunnen studenten zelf vorm en inhoud geven aan het leren. Avans Hogeschool organiseert 2x per jaar deze week om een aanbod te doen op een breed spectrum aan thema’s en onderwerpen. Avans stelt tijdens deze week een aantal workshopplaatsen open voor vrijwilligers. (Locatie Hervenplein, lokaal TA302)

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is niet meer mogelijk