Laden Evenementen

Terug naar workshops

Anders omgaan met pijn

14 november | 19:00 - 20:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Anders omgaan met pijn

Heb jij (chronische) pijn? Nek- of rugpijn, een reumatische aandoening als fibromyalgie of artrose? Of ken jij iemand die ermee worstelt? Wil jij de pijn beter begrijpen en praktische handvatten en tools hebben? Dan is deze workshop voor jou.  InhoudTijdens de workshop Explain Pain ga ik de neurologie van pijn op een simpele en toepasbare manier uitleggen. Zo dat het duidelijker wordt:

• Wat pijn is
• Hoe pijn werkt
• Hoe ontstaat pijn, factoren die de pijn beïnvloeden
Na het uitleg gaan we samen praktisch aan de slag om verschillende oefeningen en technieken uit te proberen zo dat jij precies weet wat voor JOU werkt.  Wat brengt deze workshop je?  Je gaat naar huis met verschillende handvatten en tools die je klachten kunnen verminderen, meer zelfverzekerdheid en meer bewegingsvrijheid. Voor wie  De workshop is voor iedereen die met (chronische) pijn door het leven gaat en meer inzichten in hun lichaam wilt hebben.    Over de workshopgever
Katja Markelova – adem- en bewegingstherapie specialist.
Ik werk met mensen die last hebben van chronische klachten (denk aan chronische pijn, stress, spanning, auto-immuunziektes, of allergieën), angststoornissen of depressie. Met mensen die uit balans zijn en zich niet thuis in hun eigen lichaam voelen. Ik werk met de principes van neurologie, fysiologie en psychologie om mensen te helpen de verbinding tussen hun mind en lijf weer te herstellen. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te bereiken en hun tools aan te leren om zichzelf te kunnen helpen.

 

Ter informatie  

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie073.nl. 

Gegevens

Datum:
14 november
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://re-align.nl

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is nog niet mogelijk