Samenwerken


De Academie gaat verschillende vormen van samenwerking aan om vrijwilligers een kwalitatief en passend aanbod te verzorgen. Daarin zoeken we aansluiting met lokale en regionale bedrijven die kosteloze workshops willen geven of onderdelen van ons aanbod willen sponsoren in geld of door workshopruimte beschikbaar te stellen.

Ook bieden we non-profitorganisaties een VrijwilligersAcademie073-lidmaatschap aan met veel voordelen voor de organisatie én haar aangesloten vrijwilligers.

 

Kennisdelen

We doen een beroep op de betrokkenheid en deskundigheid van bedrijven en ZZP’ers. Een éénmalige introductieworkshop geven of een terugkerende activiteit bieden binnen het scholingsseizoen? Alles is bespreekbaar.

Partnerorganisaties binnen het sociaal domein hebben veel expertise rondom maatschappelijke thema’s/trends. Ook met professionals binnen de non-profitsector komen we graag in contact voor het verzorgen van een passende workshop.
 

Workshoplocaties  

Naast experts/workshopleiders voor het delen van kennis en kunde, is VrijwilligersAcademie073 op zoek naar passende locaties binnen ‘s-Hertogenbosch die kosteloos door ons gebruikt kunnen worden voor het geven van workshops.
 

Sponsoring

Geen mogelijkheid om workshops te geven of locaties ter beschikking te stellen? Wij zijn ook blij met particulieren, bedrijven of organisaties die (een deel van) onze activiteiten willen bekostigen in geld of natura. Vanzelfsprekend krijgen sponsoren een passende vermelding op onze website, social media kanalen en de digitale nieuwsbrief.  

Participanten & Sponsors