Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Zó los je zorgverzekeringsschulden op!

09-06-2020 | 10:00 - 11:30

Locatie: Online

De online training  ‘Zó los je zorgverzekeringsschulden op!’  is gericht op het oplossen van schulden bij de zorgverzekeraar en het CAK, maar ook op het afsluiten van een zorgverzekering. Bijvoorbeeld voor mensen die door een bepaalde situatie geen zorgverzekering hebben. Of die recent in Nederland zijn komen wonen of werken en misschien wel medische zorg nodig hebben. In overleg behandelen we ook extra onderwerpen waar jij en de andere deelnemende vrijwilligers behoefte aan hebben. De training duurt ongeveer een uur. Daarna is er nog ruimte voor vragen.

 

Deze online training wordt gegeven via Zoom.  Hoe werkt dat?

Zoom is een Cloud dienst waarmee we een virtuele bijeenkomst houden. Alsof we bij elkaar zitten. Zorg voor een microfoon en geluid op je PC. En eventueel een webcam voor video. Op een laptop en mobiel is dit vaak al aanwezig. Na inschrijving ontvang je van ons de juiste snelkoppeling of de Meeting ID om de training bij te wonen.

De training wordt aangeboden door de Zorgverzekeringslijn en wordt gegeven door Kristina Kakoulian.

Deelname is gratis voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073. Niet leden betalen €5.

Gegevens

Datum:
09-06-2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Online, Nederland

Organisator

Zorgverzekeringslijn

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk