Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: What’s your story?

09-04-2019 | 19:30 - 21:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

“If you don’t feel it, you won’t remember it.”

Storytelling is een krachtig communicatiemiddel: het is veel meer dan alleen een verhaal.

Een verhaal is pas het begin, en door eigen ervaring, emotie en energie aan toe te voegen gaat het verhaal leven. Storytelling vormt platte communicatie om in een beleving die mensen met elkaar verbindt, stuurt op waarden en normen en betekenis geeft. Hoe inspireer je jou omgeving, doelgroep, collega’s, cliënten, studenten, familie of vrienden met een verhaal? Wanneer een verhaal – jouw verhaal wordt! 

Deze workshop brengt je nieuwe inzichten, inspiratie, energie en fun en is in principe voor iedereen! jong, oud, iedereen communiceert! vooral mensen die een extra slag willen geven aan hun presentatie vaardigheden met betrekking tot hun overtuigingen – wensen – verhaal – verkoopsverhaal – informatie – eigen ervaring etc. zullen zich hier het beste in kunnen vinden

Wat neem je mee naar de workshop: Breng zelf een voorwerp met een verhaal mee. Je kan van alles zijn, als je er maar over kan vertellen.

What’s your story wordt gegeven door Eveliene Pas. Eveline is  Social Worker, zangeres/producer en ervaringsdeskundige.  Haar persoonlijke ervaring als jong meisje die jaren lang rondwandelde in jeugdzorg en zorginstanties tegenover de muziekwereld waarin zij zich bevindt hebben zich uiteindelijk een weg gevormd naar een sterke, zelfstandige vrouw die weet wat er voor nodig is voor mensen te inspireren! Met een lach en een traan, elk verhaal is het waard om er een te zijn om nooit te vergeten. 

Inschrijven kan t/m 5 april

Gegevens

Datum:
09-04-2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Organisator

Eveliene Pas

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk