Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Touw&Tule

14-10-2020 | 14:00 - 16:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

In de workshop Touw&Tule maken we gebruik van natuurlijke vormen, zoals die ook te zien zijn in de kunststroming Jugendstill.

We werken met touw uit de zee en gebruiken het tule als drager. Het touw uit de zee komt van de gebruikte vissersnetten en heeft een eigen herinnering.
Laat je inspireren door de vele kleuren van het touw en tule.

Het gekleurde gaasdoek is een prima drager en kun je laag over laag stapelen met het touw tussen de lagen.  Het rijgen aan elkaar van het touw en tule geeft een nieuwe verbinding. Er ontstaat een natuurlijke vorm, als een bloem.

Het laten ontstaan van vormen tijdens het werkproces is een proces van geven en nemen, zoals eb en vloed. Het is de kracht van de éénvoud.

Aanvullende informatie

Deelname is gratis voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073. Geen lid? Niet leden betalen €5.Inschrijven kan vanaf 1 oktober 20.00 uur. de workshop Touw&Tule vindt plaats in het atelier van Evalore Beukers, in het sfeervolle Fort Orthen, een monumentaal pand aan de Ketsheuvel.

Gegevens

Datum:
14-10-2020
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Atelier EB
Ketsheuvel 56
's-Hertogenbosch, 5231PT Nederland
Site:
http://www.evalore.nl/Home.html

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk