Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Radicaliseren – per definitie verkeerd?!

10-04-2019 | 13:00 - 14:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Radicalisering, een actueel én ingewikkeld onderwerp. Wie zijn er nou radicaal en hoe komen mensen tot hun extreme ideeën? Is radicalisering goed of fout? Kom naar deze interactieve workshop! We duiken in dit onderwerp en koppelen we het zelfs aan ons eigen (radicale) leven.   

Kom naar deze interactieve workshop waarin de ins en outs van radicalisering niet alleen nader bekeken worden, maar waarin we ook onderzoeken hoe radicaal we zelf zijn. Kom erachter hoe radicaal je zelf bent. 

Deze workshop is interessant voor mensen die meer willen weten van radicalisering(sprocessen) en op zoek willen gaan naar de vraag waar de grens ligt en wat goed en fout is.  

De workshop wordt gegeven door Jaap van den Bosch. Jaap is opgeleid als religiewetenschapper en maatschappelijk werker en is als docent-onderzoeker verbonden aan de Hogeschool voor Sociale studies.   

Inschrijven is mogelijk tot 5 april.

 

 

Gegevens

Datum:
10-04-2019
Tijd:
13:00 - 14:30
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk