Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Omgaan met dilemma’s

09-04-2019 | 15:00 - 16:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Als vrijwilliger kun je geconfronteerd worden met een dilemma; een situatie waarin je niet weet waar je goed aan doet. Als je geconfronteerd wordt met een dillema dan kan je in een ongemakkelijke positie raken; je kan je bijvoorbeeld machteloos, schuldig, gefrustreerd, geïrriteerd of verdrietig voelen. In de workshop Omgaan met dillema’s kijken we ‘anders’ naar deze situaties  en bespreken we hoe je hier mee om kunt gaan.

Tijdens de workshop wordt theorie uitgelegd en je krijg je de mogelijkheid om dilemma’s te delen, te bespreken en om te reflecteren op je eigen gedrag en handelen. Hierdoor kan je nieuwe inzichten opdoen en eventueel vervolgstappen zetten.

Deze workshop is voor iedereen die bereid is om te delen en te onderzoeken wat er met hem/haar gebeurd wanneer hij/zij in aanraking komt met een dilemma. 

De workshop wordt gegeven door Jill van den Akker. Jill is werkzaam bij het opleidingscentrum Cello als supervisor, coach en trainer en ze houdt zich vooral bezig met de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers; wie zijn zij, wat houdt hen bezig, hoe gaat het met hen en wat hebben zij nodig om hun werk goed te kunnen doen? Hierbij gaat het niet zo zeer over kennis en vaardigheden maar wat zij als mens nodig hebben.  Daarnaast is ze cliëntvertrouwenspersoon en gespreksleider moreel beraad. Bij moreel beraad gaat het ook continue over dilemma’s, het ‘’goed’ willen doen en staat de vraag wat dat dan is centraal.  

Inschrijven voor deze workshop kan tot 31 maart  24:00 uur.

Gegevens

Datum:
09-04-2019
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Organisator

Cello Zorg

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk