Laden Workshops

Terug naar workshops

In gesprek met meneer Alzheimer

1 oktober | 19:30 - 22:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Zeven jaar geleden bezocht Ard Nieuwenbroek voor het eerst Boswijk in Vught waar hij nu nog steeds te gast mag zijn. Zijn dochter werkte daar toen als verzorgster en hij was door haar verhalen benieuwd geraakt. De bewoners raakten hem meteen.

Vanuit zijn eigen instelling en werkervaring als therapeut heeft Ard Nieuwenbroek een niet te stuiten passie om iets constructiefs bij te dragen aan het welzijn van de bewoners. Hij wil meer dan ‘alleen’  koffie drinken of wandelen, hoewel de waarde van deze activiteiten beslist niet onderschat moeten worden. Integendeel, juist het contact van mens tot mens stelt hij centraal. In deze workshop vertelt Ard Nieuwenbroek over zijn ervaringen en ideeën en is er tijd om op basis hiervan ervaringen uit te wisselen.

NB. Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers die in meer of mindere mate, te maken hebben met mensen die dementeren. De eerste 15 inschrijvingen ontvangen als cadeau een gratis exemplaar van dit boek!

Even kennismaken

Drs. Ard Q. Nieuwenbroek is sociaal pedagoog, orthopedagoog en schrijver van het boek: In gesprek met meneer Alzheimer – een contextuele kijk op dementie. Hij is werkzaam als geregistreerd therapeut, trainer en supervisor in zowel non-profit (onderwijs)  als profit organisaties.  Daarnaast is hij vader van vier kinderen en acht kleinkinderen. Nieuwsgierig? Bezoek www.orthohulp.nl

Deze workshop vindt ook 30 oktober in de middag plaats.

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch,5213 CANederland

Organisator

Ard Nieuwenbroek

Inschrijven

17 beschikbaar 20191001Alz4.00

Vul alstublieft alle verplichte velden in