Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

In gesprek met meneer Alzheimer

30-10-2019 | 13:00 - 15:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Zeven jaar geleden bezocht Ard Nieuwenbroek voor eerst Boswijk waar hij nu nog steeds te gast mag zijn. Zijn dochter werkte daar toen als verzorgster en hij was door haar verhalen benieuwd geraakt. De bewoners raakten hem meteen.

Vanuit zijn eigen instelling en werkervaring als therapeut heeft Ard Nieuwenbroek een niet te stuiten passie om iets constructiefs bij te dragen aan het welzijn van de bewoners. Hij wil meer dan ‘alleen’  koffie drinken of wandelen, hoewel de waarde van deze activiteiten beslist niet onderschat moeten worden. Integendeel, juist het contact van mens tot mens stelt hij centraal.

In deze workshop vertelt Ard Nieuwenbroek over zijn ervaringen en ideeën en is er tijd om op basis hiervan ervaringen uit te wisselen.

 

Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers die in meer of mindere mate, te maken hebben met mensen die dementeren.

Drs. Ard Q. Nieuwenbroek is sociaal pedagoog en orthopedagoog. Hij is werkzaam als geregistreerd therapeut, trainer en supervisor in zowel non-profit (onderwijs)  als profit organisaties.  Daarnaast is hij vader van vier kinderen en acht kleinkinderen.  Nieuwsgierig naar Ard? Bezoek  www.orthohulp.nl

Ard is schrijver van het boek: In gesprek met meneer Alzheimer – een contextuele kijk op dementie.

De eerste 15 inschrijvingen van deze workshop ontvangen als cadeau een gratis exemplaar van dit boek!

 

De workshop vindt plaats van van Neynsel park Eemwijk in ruimte de Aa. Deze workshop vindt ook 1 oktober in de avond plaats.

Gegevens

Datum:
30-10-2019
Tijd:
13:00 - 15:30
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

van neynsel
Eemweg 114
's-Hertogenbosch, Nederland

Organisator

Ard Nieuwenbroek

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk