Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Het paard als spiegel

11-04-2019 | 13:30 - 16:00

Locatie: Velddriel

Paarden worden niet voor niets ‘edele dieren’ genoemd.
Paarden zijn op een unieke wijze in staat om ons een spiegel voor te houden en ons weer een stapje dichter bij onszelf te brengen. Niets is zo bijzonder als eens écht oog in oog te staan met een paard. Een unieke beleving voor iedereen!

De workshop wordt gegeven door Natasja Helgers- Enter. Tijdens de workshop neemt Natasja je aan de hand van prachtige foto’s en verhalen mee in de wereld van het paard. Met haar bijzondere kruising Lusitano/Quarterhorse, zal zij vervolgens met jullie aan de slag gaan. Want uiteindelijk is niets zo bijzonder als eens ècht OOG in OOG staan met een paard. 

Deze workshop is vooral voor mensen die meer willen weten over de spiegelende kracht van het paard, die meer willen weten over paarden, voor mensen die graag bij paarden willen zijn, voor mensen die interesse hebben in Natasja’s werk of voor mensen die willen weten wat het nou is dat maakt, dat mensen met paarden een hogere gezondheidsbeleving hebben. 

Natasja is afgestudeerd in de internationale bedrijfskunde op het vlak van strategie, organisatie en informatie. Als rode draad door haar hele leven lopen de paardenwaar ze nu inmiddels al ruim 30 jaar mee werktVanaf 2012 combineert ze haar werk als organisatieadviseur en projectmanager met training en coaching op persoonlijke en organisatieontwikkeling. In dit werk spelen de paarden een hoofdrol. Thema’s als hoog sensitiviteit, persoonlijke ontwikkeling en weerstanden bij verandertrajecten hebben hierin haar speciale aandacht. Duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties wordt zo prachtig ondersteund door de spiegelende kracht van het paard. 

Let op: Deze workshop vindt 2 keer plaats, om 10.00 uur en om 13.30 uur.  Dit betreft de workshop van 13.30 uur.

Inschrijven is mogelijk tot 31 maart 24:00 uur.

Gegevens

Datum:
11-04-2019
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Dierensportcentrum ‘t Laar
Laarstraat 6
Velddriel, Nederland

Organisator

Remonte

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk