Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Genderbeard: Kom luisteren naar het verhaal van transgender Katelin

09-04-2019 | 19:30 - 21:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Tijdens deze interactieve presentatie krijg je een introductie van het onderwerp genderidentiteit. Hierna wordt er aan de hand van persoonlijke verhalen meer verteld.

Je kan verwachten meer te leren over het thema genderidentiteit. Daarbij zullen er kritische vragen aan de deelnemers gesteld worden. Tijdens deze presentatie zullen we je vragen stellen over dit thema.

Deze presentatie is voor mensen die open staan voor genderidentiteit, en graag meer zouden willen weten. Misschien ken jij iemand die transgender is? Maar weet je niet zo goed wat je kan doen om die persoon te steunen? Dan is deze workshop de uitgelezen kans om je vragen te laten beantwoorden. Voorkennis is niet nodig, maar er wordt wel verwacht dat deelnemers respectvol meedoen aan de workshop. 

De interactieve presentatie wordt gegeven door Katelin.  Katelin is student Grafisch vormgeven aan het ROC Tilburg. Ze is transgender en heeft heel wat identiteitsvragen beantwoord over zichzelf. Het leven als transgender brengt zeer veel onzekerheden met zich mee. Dat wil ze graag met anderen delen, zodat de wereld wat transvriendelijker, en openminded wordt.

Inschrijven kan t/m 5 april

Gegevens

Datum:
09-04-2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk