Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Feedback geven

08-10-2018 | 19:30 - 22:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Wil jij leren hoe je op een fijne manier feedback kunt geven aan anderen? Schrijf je in voor de workshop Feedback geven.

Het geven van feedback is niet makkelijk, laat staan het ontvangen van feedback. Feedback wordt ook nogal eens verward met kritiek. Mensen voelen zich aangevallen of ervaren de feedback als een teken van falen. Feedback kan je ook zien als een kans om te leren!

Tijdens deze workshop onderzoek je met elkaar wat er makkelijk en wat er moeilijk is aan het geven en ontvangen van feedback. Je gaat ook oefenen in het geven en het ontvangen er van.

De workshop is voor iedereen toegankelijk en wordt gegeven door Peter de Beer. Peter de Beer is coach, intervisor en trainer in (communicatie)vaardigheden en hij heeft een eigen bedrijf debeer&cat. Als vrijwilliger is Peter actief bij Sensoor. De workshop vindt plaats bij Welzijn Divers en start om 19.30 uur.  We stoppen uiterlijk om 22.00 uur.

 

Gegevens

Datum:
08-10-2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Farent (voorheen Divers Welzijn)
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Peter de Beer

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk