Laden Workshops

Terug naar doorlopend aanbod

Workshop: Familieopstellingen

27 februari | 19:30 - 22:15

Locatie: 's-Hertogenbosch

Hoe maak ik het onzichtbare zichtbaar?

Een opstelling geeft snel diepe inzichten. Een opstelling is de snelste manier om te komen tot concrete oplossingen voor zakelijke en persoonlijke vraagstukken binnen organisaties en gezinnen. Schrijf je nu in en ervaar het zelf.

Tijdens de workshop Familieopstellingen wordt er op een speelse manier onderzocht wat er echt speelt in en tussen mensen. Je ontvangt verrijkende inzichten over jezelf en over familieverhalen/verbanden.  Belemmeringen en blokkades in en tussen mensen worden zichtbaar gemaakt waarna vrijheid kan worden ervaren. Onbewuste processen worden bewust waardoor keuzes duidelijker worden.

De workshop Familieopstellingen is vooral voor iedereen die geïnteresseerd is om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die naar zijn eigen drijfveren, valkuilen en kwaliteiten wil kijken.

De workshop wordt gegeven door Diane Brouns, Orthopedagoog en Systemisch Opsteller van Familieopstellingen. Vanuit haar gedrevenheid en authentiek zijn heeft Diane haar eigen praktijk Hartenkracht opgestart met zelf ontwikkelde ideeën en uitgewerkte methodieken die blijvend positief resultaat opleveren. Kwaliteit en deskundigheid staan bij Diane voorop. Benieuwd naar Diane? Kijk alvast op haar website Kinderpraktijk Hartenkracht

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
19:30 - 22:15
Kosten:
€4
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Divers Welzijn
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch,5213 CANederland

Inschrijven

Geen plekken meer beschikbaar20190227Fam4.00

Vul alstublieft alle verplichte velden in