Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Continue verbeteren van je vrijwilligerswerk

25-10-2018 | 19:30 - 22:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

De workshop: Continue verbeteren van je (vrijwilligers)werk is een kennismaking in Lean.

Wil jij handvaten hoe je jouw werk slimmer kunt organiseren? Wil je weten wat continu verbeteren is en hoe Lean jou en jouw collega’s kan helpen bij jullie werk? In deze workshop leer je de Lean verbetertechnieken op een leuke manier in vogelvlucht kennen. Een voorbeeld van de toepassing van Lean bij een Amerikaanse voedselbankorganisatie zie je in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=EedMmMedj3M. Lean kun je trouwens niet alleen in logistiek toepassen, maar kun je ook heel goed gebruiken om administratieve processen en ander werk te verbeteren!

Waarom meedoen?

Je hebt om te beginnen een leuke avond waarin je samen met deelnemers vanuit andere vrijwilligersorganisatie op een leuke en interactieve manier kennismaakt met praktische verbetertechnieken. In een veilige leeromgeving leer je niet alleen de theorie van de Lean filosofie, je ervaart ook wat Lean in de praktijk kan betekenen. Je verkent de wereld van Lean en we maken samen met jou de vertaalslag naar jouw organisatie. Je ontdekt de kracht van visualisatie, doordat alles door middel van beeld wordt uitgelegd. Aan het eind van de training ga je met een eerste concrete verbeterstap naar huis.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, maar is zeker ook geschikt voor mensen uit de administratieve afdelingen van vrijwilligersorganisatie. Er is geen bijzondere voorkennis of ervaring voor verreist.

De workshop wordt gegeven door Leonie Snijders. Leonie heeft in de afgelopen jaren Lean trainingen gegeven en Lean implementaties begeleid in diverse branches; technische, HRM en commerciële afdelingen in de energiebranche, de zorg en de financiële sector. Wil je nog meer weten? Kijk even op

 https://www.leantrainingen.nl/lcg-team/leonie-snijders/

 

 

Gegevens

Datum:
25-10-2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Farent (voorheen Divers Welzijn)
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk