Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe ga je om met weerstand?

25-11-2019 | 19:30 - 21:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

In de workshop ‘Hoe ga je om met weerstand’ leer je meer over weerstand. Weerstand kan leiden tot een verstoring van een relatie. Maar hoe ontstaat weerstand eigenlijk? En hoe buig je dit om naar een weer werkbare relatie?

Deze workshop is voor iedereen die zich vrijwillig inzet voor een ander en weleens tegen weerstand aan loopt. Voor deelname is het belangrijk dat je de basisvaardigheden van communicatie al kent. Deze vaardigheden zijn luisteren, samenvatten, doorvragen, niet oordelen en geen mening of advies geven.

NB. Ben je (nog) niet bekend met de basisvaardigheden communicatie? Dan adviseren we je eerst de Basistraining Communicatie te volgen op 24 oktober en 7 november 2019.

Even kennismaken

De workshop ‘Hoe ga je om met weerstand’ wordt gegeven door Bernadette Smits. Bernadette is trainer en heeft in het verleden in de gezondheidszorg, psychiatrie en in het welzijnswerk gewerkt. Momenteel geeft ze trainingen communicatievaardigheden in de non-profit sector.

Inschrijven kan vanaf 1 oktober 20.00 uur.

Gegevens

Datum:
25-11-2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€4
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Farent

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk