Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Blessurepreventie

01-10-2018 | 19:30 - 21:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

LET OP: DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD. INGESCHREVEN? BEKIJK JE MAIL VOOR MEER INFORMATIE.

Hoe ga je om met acute blessures? Iemand heeft al langer last, moet hij/zij doorgestuurd worden naar een arts? Zijn er aandachtspunten bij blessurepreventie bij ouderen? Op deze vragen krijgt je antwoord van Anne van Engelen en Paul van Otterloo, beiden fysiotherapeut bij DBZ fysio, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Paul en Anne zijn gespecialiseerd in sport specifieke blessures.

Interactie DBZ fysio verzorgt een workshop voor de vrijwilligers van den Bosch hoe om te gaan met blessures. En nog belangrijker hoe kun je blessures voorkomen! Op een interactieve manier willen we aan de slag gaan met de vragen van vrijwilligers rondom blessures. Jij kunt samen met Anne en Paul de avond vormgeven! Dus mocht je specifieke vragen hebben die je graag beantwoord wilt hebben in de workshop mail ons van te voren op info@dbzfysio.nl.

De workshop is bedoeld voor alle vrijwilligers die bij fysieke activiteiten betrokken zijn en is voor iedereen toegankelijk.

De workshop wordt mede georganiseerd door S-PORT en vindt van 19.30 uur tot 21.00 uur plaats in de kleedkamer van het New Heroes basketbalteam bij Maaspoort Sport & Events in Den Bosch. Je krijgt dus ook een uniek kijkje in deze kleedkamer!

 

Gegevens

Datum:
01-10-2018
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Maaspoort Sports & Events
Marathonloop 1
's-Hertogenbosch, 5235 AA Nederland

Organisatoren

DBZ Fysio
S-port

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk