Laden Workshops

Terug naar workshops

Workshop Atelier EB

16 april | 13:30 - 16:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Workshop Atelier EB 16 april 2020

In het sfeervolle Fort Orthen, een monumentaal pand aan de Ketsheuvel, is het atelier van Evalore Beukers. Op 16 april geeft zij een rondleiding op het fort en aansluitend een workshop tekenen/ schilderen.

De workshop is voor alle creatieve mensen die meer met kunst willen.

Met gebruik van eenvoudige werkvormen, werken we stap voor stap naar een prachtig resultaat! En sluiten we de workshop gezellig af met wat drinken en een hapje.

De workshop begint om 13.30u duurt tot 16.00u.

 

Op 29 maart is er een Open Atelier EB op Fort Orthen met een expositie van alle werken met touw uit de zee van kunstenares Evalore Beukers. Het touw uit de zee  staat voor verbinding en voor de sporen die mensen achterlaten, zoals de plastic soup. In het werk van Evalore is het losgeslagen touw geheel verweven in een nieuwe verbinding. Van wandsculptuur tot ruimtelijk werk.

Ben je al nieuwsgierig naar het Atelier EB? Kom dan alvast een kijkje nemen op de Open Atelierdag op zondag 29 maart. Het atelier is open van 11.00-17.00u. Je bent welkom!

 

bovenstaande foto: Gerlo Beernink

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Atelier EB
Ketsheuvel 56
's-Hertogenbosch, 5231PT Nederland
Website:
http://www.evalore.nl/Home.html

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is niet meer mogelijk