Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Doe’s en boe’s van Social Media

17 juni | 19:00 - 20:30

Locatie: Online

‘Delen, delen, delen’! lijkt het motto tegenwoordig. Makkelijker gezegd dan gedaan. Want welk Social media kanaal is geschikt voor jouw boodschap? Hoe richt je überhaupt een Social media kanaal in? Wat kun je juist doen en wat beter laten?

Deze en andere vragen passeren de revue tijdens de Webinar Doe’s en Boe’s van Social media. Denk bijvoorbeeld aan het bereiken van je doelgroep, het overbrengen van je boodschap, het optimaliseren van je posts en het belang van data en statistieken.

De Webinar wordt gegeven door Social Media expert Jordy Mol. Jordy is in het dagelijks leven Social media marketeer en zit zich daarnaast vrijwilliger in bij VrijwilligersAcademie073.

 

Hoe kan je deelnemen?

Deze Webinar wordt gegeven via Microsoft Teams. Je kan altijd vanaf elk apparaat (laptop/pc/tablet/telefoon met microfoon en camera met toegang tot internet) deelnemen aan een Teams- bijeenkomst, ongeacht of je al dan niet een Teams-account hebt. Als je geen account hebt, kan je deelnemen als gast. Na inschrijving ontvang je van ons meer uitleg over hoe dit in z’n werk gaat. De uitnodigings-link ontvang je van ons een dag van te voren.

Is de organisatie waar jij actief bij bent lid van VrijwilligersAcademie073? Dan is deelname voor jou geheel gratis. Niet leden betalen €5.

 

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Online
Online, Online Online Nederland
Telefoon:
Online

Organisator

VrijwilligersAcademie073
Telefoon:
06-46768110
E-mail:
vrijwilligersacademie073@gmail.com
Website:
www.vrijwilligersacademie073.nl

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk