Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Bewind en mentorschap in tijden van Corona

08-06-2020 | 13:30 - 15:00

Locatie: Online

Regie houden, bewind en mentorschap in tijden van Corona.

Een groeiend aantal mensen heeft soms moeite om tijdens het leven regie te houden over de persoonlijke en financiële belangen.

Tijdens deze online lezing krijg je zicht op instrumenten als mentorschap, bewind en curatele, als hulpmiddel om regie te houden op de financiële en persoonlijke belangen van mensen. Ook worden volmacht en levenstestament toegelicht en wordt besproken welke stappen er te zetten zijn en welke vragen een tijdig antwoord verdienen.

Deze lezing is vooral interessant voor iedereen die het thema herkent bij familie en naasten en is vooral voor alle vrijwilligers (bv op de wijkpleinen) die inwoners met raad en daad terzijde staan, ingeval van beperkingen, schulden of andere tegenslagen.

De lezing wordt gegeven door mr. Frank de Wijs. Frank is een geboren en getogen Bosschenaar, 35 jaar jurist, was werkzaam op het terrein van werk en inkomen voor een aantal werkgeversorganisaties en is momenteel vrijwilliger bij de Wijkpleinen, bewindvoerder en ook mentor, o.a. via Mentorschap Nederland
https://dewindmee.nl

 

Ingeschreven? Je ontvangt zsm bericht van ons over hoe jij aan de Webinar deel kan nemen.

 

 

Gegevens

Datum:
08-06-2020
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Online, Nederland

Organisator

Frank de Wijs

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk