Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelworkshop: Ontdek jouw talent

25-10-2019 | 13:30 - 16:00

Locatie: Vught

Wat zijn jouw unieke talenten? Ieder mens heeft unieke talenten. Jij ook! De uitdaging is om deze natuurlijke talenten te vinden en maximaal in te zetten!

Tijdens deze workshop nodigt wandelcoach Richard de Rooij je uit om op een bijzondere wijze je natuurlijke talenten te ontdekken. Ook komen de volgende vragen aan bod: Welk talent wil je graag (meer) inzetten in je (vrijwilligers)werk? Welke stap zou je daarvoor kunnen zetten? Wandelen in de natuur is verfrissend en geeft letterlijk ruimte, waardoor je sneller tot de kern komt.

 

Tijdens de workshop wandelen we een paar kilometer; trek daarom comfortabele (wandel)schoenen aan die ook tegen water en zand kunnen. Houd verder met je kledingkeuze rekening met de verwachte weersomstandigheden. Als je graag aantekeningen maakt, neem dan daarvoor iets mee en eventueel ook iets te eten of drinken voor onderweg.

Richard de Rooij werkt bij een welzijnsorganisatie. Daarnaast gaat hij als vrijwilliger graag de natuur in met mensen met een verstandelijke beperking en met kwetsbare ouderen. Tot slot inspireert Richard graag als wandelcoach mensen die zichzelf beter willen leren kennen. Zijn motto is ‘Natuurlijk jezelf zijn’.

Startlocatie: parkeerplaats voor Brasserie 155, Loonsebaan 155, 5263 CN Vught (brasserie155.nl)

Gegevens

Datum:
25-10-2019
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€4
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Loonsebaan 155 Vught
Loonsebaan 155
Vught, 5263 CN Nederland
+ Google Maps

Organisator

Richard de Rooij

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk