Laden Evenementen

Terug naar workshops

Waar vind je nog geluk in onzekere tijden?

31 oktober | 19:30 - 21:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

We leven in een onzekere tijd. De ene crisis hobbelt over de andere en het nieuws wordt dan ook beheerst door de klimaatcrisis, de woningmarkt-crisis, de energiecrisis, de bestuurscrisis en de voedselcrisis. Kun je je als individu hier tussen nog wel staande houden, laat staan gelukkig zijn?

Inhoud

In deze interactieve lezing gaan we niet op zoek naar het antwoord op deze vraag. Dat antwoord is er namelijk al: ‘Ja’. We gaan wel op zoek naar jouw geluk en welke rol je zelf speelt om dit geluk te blijven ervaren. Daardoor word je geen speelbal van de omstandigheden maar kun je meebewegen met de veranderingen.

Opbouw

We verwelkomen je graag met een kop koffie of een kop thee. De lezing begint met een duiding van de huidige tijd vol veranderingen en de workshopgever bespreekt de rol die je hier zelf in kunt spelen.  De avond zit vol oefeningen die je helpen bewust te worden van je eigen geluksbeleving.

Aan het eind van de avond ben je uitgedaagd om jezelf meer bewust te zijn van jouw eigen mogelijkheden om mee te bewegen met de veranderingen in de maatschappij.

Over de workshopgever

Eric Leltz was docent en auditor bij de Faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Daar gaf hij onderwijs in projectmanagement, verbetermanagement, kennismanagement en ondernemerschap.
Naast zijn werk in het hoger onderwijs was hij acht jaar fractievoorzitter in de lokale politiek. Hij is bestuurslid van de Stichting Steunfonsvrouwen073 en eerder ook van Stichting Economy for the Common Good. Recent is hij ook voorzitter van de stichting Sparkling Plastic in Den Bosch geworden, wat hij combineert met zijn activiteiten in zijn onderneming Soulsound.  

Als auteur heeft hij o.a. het boek ‘Organisaties in transitie’ op zijn naam staan. (Zie ook http://www.soulsound.nl/organisaties-in-transitie/)

 

Ter informatie

De lezing wordt gegeven in het Koning Willem 1 College ‘s-Hertogenbosch, Vlijmenseweg 2, Gebouw S

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie073.nl.

 

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
http://www.soulsound.nl/

Locatie

Koning Willem I College
's-Hertogenbosch, Nederland

Organisator

Eric Leltz

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Waar vind je nog geluk in onzekere tijden?
5.00
24 beschikbaar