Laden Evenementen

Terug naar workshops

Vrijwilligers werven anders bekeken

15 november | 19:30 - 21:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Als organisatie weet je dat er buiten je organisatie nog veel vrijwilligerspotentie zit. Hoe boor je dat potentieel aan? 

Hoe verbind je vrijwilligers aan jouw organisatie? 

 

Inhoud

Vrijwilligers willen zich gemiddeld 11 dagen per jaar extra inzetten. Ze geven aan dat flexibel je eigen tijd kunnen indelen en een ruim aanbod helpt. Dat klinkt fantastisch!

Maar hoe maak jij jouw organisatie klaar voor nieuwe gezichten?

Opbouw

Voorbeeld van afbeelding

Tijdens de training over flexibel vrijwilligerswerk nemen we je mee in de veranderingen in vrijwilligersland. Waar vrijwilligers vroeger elke woensdagmiddag paraat stonden, is het leven nu anders ingedeeld. Flexibiliteit en eigen inbreng staan hierin vaak centraal. 

Om je te helpen hier als organisatie op in te spelen, geven we je inzicht  in de do’s & don’ts bij het werven van vrijwilligers. 

Daarnaast doen we je realiseren dat ook jouw organisatie flexibel vrijwilligerswerk kan bieden, 

Maar hoe moet dat doen?

Bij deze training krijg je een werkboek waarin je meteen jouw klus(sen) overzichtelijk uitwerkt. We brengen samen de theorie in de praktijk. De diversiteit aan deelnemers versterkt inzichten en draagt bij aan een vernieuwde visie. Leren van elkaar 

 

Voor wie

De workshop is bedoeld voor vrijwilligers en/of bestuursleden die zich bezig houden met het inrichten van de organisatie, vrijwilligersbeleid en/of werven van vrijwilligers.

Over de workshopleider 

Saskia Hordijk is werkzaam als adviseur bij Galant. Saskia’s grootste kracht is innoveren: ze ziet graag kleine zaadjes uitgroeien tot mooie projecten en heeft daarbij speciaal oog voor verbindingen die lokaal gelegd kunnen worden.

Ter informatie

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie073.nl.

 

Gegevens

Datum:
15 november
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
www.galant.nl

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Galant

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is nog niet mogelijk