Laden Evenementen

Terug naar workshops

Visualiseren kan je leren

4 maart | 15:00 - 16:30

Locatie: Online

Krijg je niet altijd goed uitgelegd wat je bedoelt? Zit het helder in je hoofd, maar lukt het je niet dit goed op papier te zetten? Tekenen helpt!

In de online workshop van babbels in beeld nemen we je mee in de wereld van visualisaties. We geven je handige tips & tricks, zodat je na afloop zelf aan de slag kunt met tekenen.

We nemen je mee in de wereld van visualisaties. Waarom werkt het en is het niet meer weg te denken uit ons dagelijkse (werk)leven? Denk aan animaties, infographics, visueel notuleren en andere visuele werkvormen.

Waar denk je aan bij bepaalde woorden, zinnen, abstracte begrippen? Wat komt er in je op, hoe zie je dat voor je? We starten met leuke oefeningen om ons brein op scherp te zetten. Dit zorgt ervoor dat je leert schakelen tussen woord en beeld.

 

TEKENTECHNIEKEN

Hoe teken je simpele vormen, zoals pijltjes, poppetjes, praatwolkjes? Op welke manier breng je kaders aan, gebruik je structuren en geef je diepte en kleur aan je tekeningen?

 

EIGEN BEELDBANK

Met welke termen, processen en thematiek heb jij te maken binnen jouw vrijwilligerswerk? Hoe kun je toepassen wat je geleerd hebt? Bij dit onderdeel is ruimte voor het vertalen van de tekenvaardigheden naar jouw eigen context. Je start hier met het maken van een beeldbank.

 

VOOR WIE IS DE WORKSHOP INTERESSANT?

Voor iedereen die binnen zijn of haar dagelijkse werkleven gebaat is bij meer overzicht en efficiëntie op de werkvloer; starter of senior. Wil jij visueler communiceren en efficiënt te werk gaan? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

EN DAARNA?

Na het volgen van de workshop heb je het vertrouwen om zelf aan de slag te gaan met visualisaties. Je hebt een eigen beeldbank met tekeningen die je hiervoor kunt inzetten. Je beheerst de basistechnieken en kunt simpele symbolen, iconen, basisvormen en structuur aanbrengen in je tekeningen. Jij kunt ervoor zorgen dat vergaderingen efficiënt worden!

Deze workshop wordt gegeven door Babbels in Beeld

De workshop vindt online plaats. Na inschrijving ontvang je hierover meer informatie.

 

Deelname is gratis voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073. Niet leden betalen €5.

 

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online
Online, Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Visualiseren kun je leren
5.00
1 beschikbaar