Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Verken je grenzen

17-06-2021 | 14:00 - 16:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

IN VERBAND MET DE VERLENGDE LOCKDOWM WORDT DEZE WORKSHOP VERPLAATST VAN 22 APRIL NAAR 17 JUNI.

Geven wat je kunt

Als vrijwilliger kan het soms lastig zijn om je grenzen te bewaken in het werk dat je voor anderen doet. Dat kan het plezier in je vrijwilligerswerk flink verminderen. Hoe merk je dat jij of iemand anders over je grenzen gaat? En hoe kun je bewuster en gezonder omgaan met de situatie?

In de speelse workshop ‘Verken je grenzen’ doen we samen oefeningen waarin we aandacht geven aan je lichaamssignalen. Wat voel en doe je als er over je grenzen wordt gegaan? Geef je mee of ga je in actief of passief verzet? Wat is de manier die bij je past? Leer en ervaar stevig en assertief reageren, rustig verdragen of vrolijk vermijden door bewust om te gaan met je grenzen.

De workshop is voor iedereen die samen grenzen wil verkennen.

Even kennismaken

Workshopleider Georgette Mulder heeft meer dan 30 jaar als psychomotorisch therapeut in de GGZ gewerkt. Sinds 2017 werkt ze in haar eigen praktijk als wandelcoach, psychomotorisch therapeut en ontspanningstrainer. Georgette zet haar ervaring graag in om mensen te helpen met het vinden van rust in hun lijf, hoofd en in hun leven.

Meer info kan je vinden op http://georgettemulder.nl/

Inschrijven kan vanaf januari 2021.

 

 

Gegevens

Datum:
17-06-2021
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Yoga aan de Kade
Handelskade 11
's-Hertogenbosch, 5211 TH

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk