Laden Workshops

Terug naar workshops

Verken je grenzen

12 mei | 13:45 - 15:45

Locatie: 's- Hertogenbosch

Geven wat je kunt

Als vrijwilliger kan het soms lastig zijn om je grenzen te bewaken in het werk dat je voor anderen doet. Dat kan het plezier in je vrijwilligerswerk flink verminderen. Hoe merk je dat jij of iemand anders over je grenzen gaat? En hoe kun je bewuster en gezonder omgaan met de situatie?

In de speelse workshop ‘Verken je grenzen’ doen we samen oefeningen waarin we aandacht geven aan je lichaamssignalen. Wat voel en doe je als er over je grenzen wordt gegaan? Geef je mee of ga je in actief of passief verzet? Wat is de manier die bij je past? Leer en ervaar stevig en assertief reageren, rustig verdragen of vrolijk vermijden door bewust om te gaan met je grenzen.

De workshop is voor iedereen die samen grenzen wil verkennen. De workshop vindt plaats in Georgette’s praktijk aan de Vutter 15 in ‘s-Hertogenbosch.

Even kennismaken

Workshopleider Georgette Mulder heeft meer dan 30 jaar als psychomotorisch therapeut in de GGZ gewerkt. Sinds 2017 werkt ze in haar eigen praktijk als wandelcoach, psychomotorisch therapeut en ontspanningstrainer. Georgette zet haar ervaring graag in om mensen te helpen met het vinden van rust in hun lijf, hoofd en in hun leven.

Meer info kan je vinden op http://georgettemulder.nl/

 

Deze workshop is ivm richtlijnen RIVM rondom Covid-19 verzet van 17 maart naar 12 mei.

 

 

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
13:45 - 15:45
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

de Vutter 15
De Vutter 15
's- Hertogenbosch, 5221 BD Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is niet meer mogelijk