Laden Evenementen

Terug naar workshops

Verbindende Communicatie

15 februari | 19:30 - 22:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Waar loop je als vrijwilliger tegenaan in de communicatie? Loopt samenwerking soms stroef, misschien voel je je onbegrepen, of is het soms lastig uit beslissingen te komen op een manier die goed voelt voor iedereen? Deze workshop is erop gericht onze communicatie effectiever en bevredigender te laten zijn. We gaan hier praktisch en speels mee aan de gang, en oefenen aan de hand van werksituaties waar je tegenaan loopt. Door bewust te zijn van behoeftes in onszelf en de ander ontstaat een belangrijke sleutel tot verbinding.

Ben je benieuwd, en sta je open om meer te leren over jezelf en de ander? Wees welkom!

 

De workshop wordt verzorgt door Anne Verhulst, trainer & coach. Ze geeft trainingen en coaching in hoe meer in verbinding met jezelf te leven, en haar begeleiding is veelzijdig, vanuit gelijkwaardigheid, en met aandacht en beweging. Cursisten omschrijven haar als enthousiast en warm en ze wordt blij van te delen wat ze zover heeft mogen leren!
Deze workshop is geïnspireerd op het werk van Marshall Rosenberg’s geweldloos communiceren. Anne heeft hier verschillende trainingen in gevolgd maar is geen erkend nvc-trainer. Ze deelt vanuit haar eigen ervaring en organiseert oefengroepen, en ziet de kracht die ontstaat als mensen elkaar echt kunnen verstaan.

 

https://www.linkedin.com/in/anne-mma-verhulst-37588128/

 

De workshop is rolstoeltoegankelijk.

 

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://www.linkedin.com/in/anne-mma-verhulst-37588128/

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Anne Verhulst

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is nog niet mogelijk