Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterworkshop: Presenteren kan je leren

29 juni | 19:30 - 21:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Sta je graag vlot voor een groep? Kan je jezelf op een leuke manier presenteren? Zou je wel wat tools kunnen gebruiken om steviger in je schoenen te staan? Of ben je gewoon benieuwd hoe theater een hulpmiddel kan zijn in hoe je jezelf presenteert? 

Inhoud workshop

In deze workshop gaan we actief aan de slag met werkvormen uit de theaterwereld. Bij theater leer je veel over jezelf presenteren. Jezelf goed maar vooral ook duidelijk voor een groep kunnen zetten. Waar let je op? Hoe kan je je lichaam en je stem inzetten om duidelijker en daadkrachtig over te komen? En vooral, hoe zorg je voor plezier in je presentatie?

Wat kunnen de deelnemers verwachten?

Je neemt deel aan een workshop over jezelf presenteren. Je gaat zowel dingen zien als zelf uitoefenen. Na de workshop ben je bewuster van je eigen uitstraling en heb je tools gekregen om jezelf steviger neer te zetten.

Deze workshop is gericht op iedereen die graag kennismaakt met theaterwerkvormen. We gaan actief aan de slag, dus enige durf is vereist 😉 Door deel te nemen aan deze workshop kan je leren om jezelf beter te presenteren en zelfzeker over te komen.

Workshopgevers

De workshop wordt gegeven door Simo, Sid en Tjeu. Ze zijn studenten aan de theateropleiding op het KW1C. Ze staan graag zelf op een podium en brengen dus veel ervaring mee. Maar ze houden er vooral van samen aan de slag te gaan en de liefde voor theater te delen. Want theater speelt zich niet alleen op het podium af, maar geeft inzichten en tools voor elk speelvlak van het leven.

Extra
De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om aan de workshop deel te kunnen nemen, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie.nl

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kapel Paap
papenhulst 24
's-Hertogenbosch, 5211LC Nederland

Organisator

Theateropleiding KW1C

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk