Laden Evenementen

Terug naar workshops

Striptekenen

25 oktober | 20:00 - 21:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Zin om je creatieve skills wat op te krikken? Bart van der Kraan van studio Bajo neemt je graag mee op pad als striptekenaar.

Hij brengt je de basistools van het striptekenen bij. Hoe zet je herkenbaar een gezichtsuitdrukking neer? Met welke technieken krijg je beweging in je tekening? Met welke wetmatigheden dien je rekening te houden bij het tekenen van strips? Maar vooral wil hij je het plezier in het tekenen en creatief bezig zijn weer teruggeven. Teken je mee?

Over de workshopleider

Bart van der Kraan tekent ruim 30 jaar strips en cartoons. Illustraties die processen en ideeën duidelijk maken, strips die korte verhalen laagdrempelig en toegankelijk vertellen, animaties om een boodschap duidelijk en aantrekkelijk te maken. Je kan het zo gek niet bedenken, of Bart heeft er ervaring in opgedaan. Daarnaast geeft hij zelf ook tekenworkshops aan kinderen en volwassen waar naast techniek vooral plezier in het tekenen centraal staat. Dat belooft een inspirerende avond te worden!

Extra: rolstoeltoegankelijk

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.bajo.nl

Locatie

Studio Bajo
Jan Mosmanslaan 17a
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps

Organisator

VrijwilligersAcademie073
Telefoon:
06 55 79 10 82
E-mail:
info@vrijwilligersacademie073.nl
Site:
www.vrijwilligersacademie073.nl

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Bajo251021
5.00
5 beschikbaar