Laden Evenementen

Terug naar workshops

Stress les(s)

29 april | 19:30 - 21:30

Locatie: 's- Hertogenbosch

Wil jij meer weten over stress, balans en vitaliteit?

In de workshop ‘Stress les(s)’ leer je wat stress is. Je leer wat jouw stressoren zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. Zodat je minder stress en meer rust en energie gaat ervaren in je leven.

 

De workshop bestaat uit leren en doen. Aan het einde van de workshop weet je:
* wat positieve en negatieve stress met jouw gezondheid doen;
* wat jou stress oplevert in je leven;
* wat jouw energiegevers en energienemers zijn;
* hoe je op een eenvoudige manier rustmomenten kunt inbouwen in je (werk)leven.

De workshop wordt gegeven door Claudia van den Heuvel, coach bij Life Change Coaching. Claudia begeleidt mensen bij stress en burn-out, revalidatie en re-integratie. Dat doet ze op een persoonlijke, aandachtige en doelgerichte manier. Claudia luistert, heeft aandacht voor wat jou beweegt en loopt met je mee op jouw reis naar meer rust, balans en vitaliteit in je (werk)leven.  Claudia zet zich daarnaast ook vrijwillig in, als Social coach bij Farent.

 

Inschrijven voor deze workshop kan vanaf 1 april 20.00 uur. Is de organisatie waar jij actief bent lid van VrijwilligersAcademie073? Dan is deelname voor jou gratis. Niet leden betalen €5.

Mocht de workshop i.v.m. coronarichtlijnen niet door kunnen gaan dan wordt de workshop online verplaatst of online gegeven.

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Farent
Rogier vd Weydenstraat 2
's- Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stress less
5.00
8 beschikbaar