Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding: Oeteldonks Gemintemuzejum

11-04-2019 | 10:30 - 11:45

Locatie: 's-Hertogenbosch

Speciaal voor de vrijwilligers van Oeteldonk biedt het Oeteldonks Gemintemuzejum twee rondleidingen aan! 

Op een idyllische plek in ‘s-Hertogenbosch vind je het Oeteldonks Gemintemuzejum. Een plek waar je wordt ondergedompeld in de rijke historie van het nationale, internationale én Oeteldonkse carnaval. Het ‘muzejum’ heeft een vaste collectie met allerlei soorten maskers, kleding, promotiemateriaal, wapens, schildjes en andere waardevolle en belangrijke voorwerpen uit de geschiedenis van carnaval en Oeteldonk. 

Één van de gastheren/vrouwen van het Oeteldonks Gemintemuzejum zal je op geheel eigen wijze alles vertellen over de rijke historie en bijzonderheden van het carnaval. Kom alles te weten over het carnaval in, maar ook buiten Oeteldonk – tot ver over de grenzen. Een bijzonder overzicht van een (inter)nationaal veelkleurig feest!

Het Oeteldonks Gemintemuzejum heeft veel traptreden en is hierdoor helaas moeilijk toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Let op: Deze rondleiding wordt 2 keer aangeboden, om 10.30 uur en om 12.00 uur. Dit betreft de rondleiding van 10.30 uur.

Inschrijven kan tot 7 april

Gegevens

Datum:
11-04-2019
Tijd:
10:30 - 11:45
Kosten:
€4

Locatie

Oeteldonks Gemintemuzejum
Zuster van Orthenpoort 27
's-Hertogenbosch, Zuster van Orthenpoort 27 5211 ND Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk