Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding GGZ terrein Voorburg

24-09-2020 | 10:00 - 12:30

Locatie: Vught

Deze workshop is ivm het Coronavirus verzet van 17 april naar 24 september.

Tijdens de rondleiding op Voorburg vertelt gids Rut Stokman je wetenswaardigheden over het terrein, de psychiatrie, de geschiedenis van de psychiatrie en de geschiedenis van Voorburg/Reinier van Arkel. Daarnaast wijst hij je ook op de exotische bomen op het terrein. Kortom, een rondleiding met van alles wat.

 

Rut is in 1972 verhuisd naar Vught voor de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige op Voorburg. Daarna heeft hij de opleiding tot algemeen verpleegkundige in het GZG gevolgd. In 1981 is hij teruggekeerd naar Voorburg waar hij tot op heden verschillende functies in de zorg, automatisering, patiëntenadministratie en interne controle vervult. Vanaf 2018 verzorgt hij de module Reinier van Arkel in Bosschlogie II.

 

We verzamelen voor bij de Stenen Hut, aan de Watertorenlaan 13-19 in Vught. Onze gastvrouw is te herkennen aan haar VrijwilligersAcademie073- tas. Voorafgaand aan de rondleiding ontvang je per mail een routebeschrijving.

 

 

Gegevens

Datum:
24-09-2020
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€2
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Stenen Hut- Zorgpark Voorburg
Watertorenlaan 13-19
Vught, 5261LW Nederland

Organisator

Rut Stokman

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk