Laden Evenementen

Terug naar workshops

Online tekenworkshop

20 januari | 19:30 - 21:30

Locatie:

Een workshop die je gewoon van thuis kan volgen! Stap voor stap creëer je samen met Gerdie Schiphorst een vrolijk dans-ansje. Zoals dansmarietjes maar dan met ansjes! Dansansjes dansen en zweven lichtvoetig door het leven. Onderweg nemen ze al dansend dat mee wat voorbij komt. Dat kunnen bloemen, vogeltjes of tekstjes zijn. Via een helder stappenplan ontstaan de Dansansjes die je op jouw eigen manier kunt aankleden en bewerken met kleur.

Over de workshopleider

Gerdie Schiphorst ziet zichzelf als hartwerker. In haar werk blijft ze dicht bij zichzelf en heeft ze alle aandacht voor wat ons als mens zo tja, mens maakt. Tekenen is haar grote passie. Ze maakte van haar hobby haar beroep door het opzetten van Tekenatelier Gerdie Schiphorst. Ze verzorgt  reguliere tekenworkshops en maatwerkopdrachten vanuit originele invalshoeken, waarbij het spelen op papier centraal staat. Want door te spelen, te experimenteren met kleur en materialen, door te dealen met “ongelukjes” ontstaat prachtig en doorleefd tekenwerk. Zonder oordeel, zonder goed of fout.

 

Wat heb je nodig? 

Je zorgt thuis zelf voor tekenpapier A4 of A3, grijs potlood B of HB, gum, restjes mooi papier (bv kadopapier of oude tekeningen), fineliner, lijm.

Je beschikt over een computer met internetverbinding. Een camera is fijn, maar niet noodzakelijk. Geluid is wel handig!

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.gerdieschiphorst.nl/

Locatie

Thuis
Nederland

Organisator

Gerdie Schiphorst

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk