Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Online beter gevonden worden – middag

02-04-2020 | 13:30 - 15:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Zichtbaar zijn. Dat willen we toch allemaal!? Ook online wil je gevonden worden – door de juiste personen. In de workshop ‘Online beter gevonden worden’ ga jij op zoek naar jouw doelgroep, werk je deze uit en onderzoek je hoe jij online het beste vindbaar bent voor jouw doelgroep.

Samen met Annouska en Dave ga je stap voor stap een beknopt online marketingplan maken om jouw doelgroep aan te spreken. Na deze workshop heb je:

  • Een goed beeld van jouw doelgroep;
  • De juiste tone of voice;
  • De meest geschikte kanalen op een rijtje;
  • Zoekwoorden die voor jouw doelgroep interessant zijn.

Je krijgt van ons een handige hand-out die je tijdens de workshop kunt invullen. Wanneer je na de training aan de slag gaat met het benaderen van je doelgroep kun je de gegevens van de hand-out gebruiken om je doelgroep beter te bereiken.

OVER VROLIJK ONLINE

Vrolijk Online is een jong reclame- en internetbureau in Berlicum. Full service: we verlenen zowel on- als offline diensten aan allerlei bedrijven en organisaties. Denk aan online marketing, communicatie, branding, design, websites en webshops.

OVER ANNOUSKA EN DAVE 

Annouska werkt als account- en projectmanager bij Vrolijk Online en woont in Vught. Ze studeerde HBO Marketing & Communicatie. Annouska is dol op dingen regelen, to-do lijstjes en zit boordevol creatieve ideeën. Ze heeft een voorliefde voor social media en dan met name Instagram.

Dave is geboren en getogen Bosschenaar en werkt al ruim tien jaar in de online marketing. Hij begon als Google adverteerder, maar groeide uit tot een online marketeer in de breedste zin van het woord. Van het bedenken van strategieën voor vele partijen tot het in details uitwerken van online campagnes: Dave denkt graag mee!

Online beter gevonden worden wordt aangeboden door Vrolijk Online.

Gegevens

Datum:
02-04-2020
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk