Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

MindWalk – Geluk WORDT VERZET

20 januari | 10:00 - 11:30

Locatie: Rosmalen

DEZE WORKSHOP WORDT IVM DE CORONARICHTLIJNEN VERPLAATST NAAR EEN NIEUWE DATUM. MEER INFO VOLGT SNEL. 

Ga je mee de natuur in?

MindWalk is een combinatie van wandelen, mindfulness en bewegingsoefeningen. Tijdens een MindWalk draait het niet om wandelen, maar staat de MindWalk in het teken van geluk. Wat maakt jou gelukkig?

Zo’n anderhalf uur gaan we samen wandelen op landgoed De Wamberg. Even tijd voor jezelf zonder moeten. Vertrekpunt is de parkeerplaats voor het landgoed, gelegen aan de Berlicumseweg. Na inschrijving ontvang je van ons via een e-mail alle informatie.

Over de workshopleider

Deze MindWalk wordt geleid door Esther Hoetjes. Esther heeft o.a. de trainersopleiding Powerwalk gedaan en heeft les gegeven in diverse prachtige natuurgebieden rondom ‘s-Hertogenbosch. Wil je meer weten over Esther, bekijk dan haar website.

Aanvullende informatie

Deelname is gratis voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073. Geen lid? Niet leden betalen €5.

Deze workshop is helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Landgoed de Wamberg
Wamberg 8
Rosmalen, 5258SM Nederland

Organisator

Esther Hoetjes

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk