Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Maak je eigen lippenbalsem

1 oktober | 11:05

Locatie: ‘s-Hertogenbosch

 

Deze workshop wordt verplaats naar het voorjaar en gaat nu niet door. 

 

Schrik je soms ook van het aantal ingrediënten in je verzorgingsproducten? Wist je dat het ook eenvoudiger en natuurlijk kan? Zin om hier mee aan de slag te gaan? Dan neemt Joop Reichenfield, een creatieve kruidenvrouw, je graag mee op ontdekkingstocht. In het theehuis van Joop op de Maaspoort ga je aan de slag om je eigen verzorgingsproduct te maken, dat je op het einde ook mee naar huis kan nemen. Er is tijd voor thee, gezellige klets en Joop leert je vast van alles over kruiden en de toepassing daarvan in je dagelijkse leven. Een actieve workshop met een praktisch bruikbaar eindresultaat! 

Je leert met natuurlijke producten, zoals bijenwas (candalila of carnaubawas), (amandel, olijf of) kokosolie, cacaoboter, kruidenwater (of hydrolaat) en etherische olie te werken. Hiermee kun je op eenvoudige wijze een verzorgende lippenbalsem of verzachtende crème maken. Voor iedereen die aan de slag wil met het maken van eigen, natuurlijke cosmetica!

Let op: beperkt aantal plekken.

Over de workshopleider

Joop Reichenfeld is een creatieve kruidenvrouw; het liefst buiten bezig; en met ruim 35 jaar ervaring in tuinieren. Tuinjoop T-huis en de kruidenmoestuin vind je aan de rand van ‘s-Hertogenbosch, vlakbij natuurgebied de Maasuiterwaarden. Joop is een doener; leren door praktisch bezig te zijn is haar uitgangspunt. Zo geeft zij ook de praktische workshops op het gebied van kunst, creativiteit, kruiden & natuur. [Ervaring en opleiding: sinds 1990 autodidact beeldend kunstenaar, kruidengeneeskundeopleiding behaald in 2014.]

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
11:05
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Tuinjoop T-huis
Ernst Schumacherstraat 26
‘s-Hertogenbosch, 5237 BD Nederland

Organisator

Tuin Joop T-huis

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk