Laden Evenementen

Terug naar workshops

Luisteren met echte aandacht

29-01-2021 | 10:00 - 12:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Deze workshop is ivm het Coronavirus verzet van 15 mei 2020 naar 29 januari 2021.

“Je hoort me wel, maar luister je ook?”

In deze workshop leer je wat écht luisteren inhoudt. Je krijgt handvatten aangereikt om daadwerkelijk naar de ander te luisteren, en zo wederzijds begrip en respect te creëren.

Luisteren lijkt zo gemakkelijk. Wat maakt luisteren zo belangrijk? Je gaat ervaren wat er in je gebeurt op het moment dat een ander je iets vertelt, en hoe dat jouw luisteren beïnvloedt.

Daarna zal een model gepresenteerd worden, de Luisterthermometer, waarmee we kunnen onderscheiden hoe we op elk moment aan het luisteren zijn, wat ons luisteren misschien in de weg staat, en hoe we de onvermijdelijke valkuilen het hoofd kunnen bieden.

De workshop wordt gegeven door Wendy Levering. Wendy is trainer en begeleider van het Bossche vrijwilligersteam van de Luisterlijn, een landelijke organisatie die dag en nacht een luisterend oor biedt via telefoon (0900-0767) of chat (www.deluisterlijn.nl). Een luisterend oor verzacht pijn, geeft inzichten en kan zelfs levens redden.

Deze workshop vindt plaats in het gebouw van het Rode Kruis aan de Oude Dieze 12 in Den Bosch.

Inschrijven kan vanaf 1 april 2020 20.00u

Gegevens

Datum:
29-01-2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Rode Kruis
Oude Dieze 12
's-Hertogenbosch, Nederland

Organisator

De Luisterlijn

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is nog niet mogelijk