Laden Workshops

Terug naar workshops

  • Dit event is voorbij.

De Weg naar Geluk

27-05-2019 | 19:30 - 21:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

In deze lezing gaat Eric Leltz op een interactieve wijze met je op zoek naar hoe je jezelf gelukkiger kunt maken.

Wat welvaart is in de ‘oude’ wereld is welzijn in de nieuwe wereld. Welvaart is een economische begrip en gaat om behoeftebevrediging, dit is gekoppeld aan materiële zaken. Welzijn is breder en gaat ook om immateriële zaken. Welzijn betreft het welbevinden van een individu, de kwaliteit van het leven, je gelukkig voelen.  Dit komt neer op: Zelfbevrijding (vrij zijn van de kritische ‘ik’), Zelfrealisatie (kunnen worden wie je bent) en zelfontplooiing (je manifesteren in de wereld).

Kom naar deze inspirerende lezing!

Eric Leltz combineert zijn adviesbedrijf Soulsound met zijn werk als docent en auditor bij de faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Daar geeft hij onderwijs in projectmanagement, verbetermanagement, kennismanagement en ondernemerschap.  Daarnaast is Eric Leltz mederedacteur medeauteur van het boek ‘Het kantelingsalfabet’ en schreef hij het boek ‘Organisaties in transitie’.

Meer weten? Bezoek zijn website http://www.soulsound.nl en www.ericleltz.nl.

Inschrijven mogelijk tot 27 mei 2019 19:30 uur.

Gegevens

Datum:
27-05-2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€4
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Eric Leltz

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is niet meer mogelijk