Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Kom ervaren wat Geocaching is

10-04-2019 | 13:00 - 16:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Altijd al willen weten wat geocaching is? Tijdens deze workshop wordt eerst verteld wat Geocaching precies inhoudt. Ook worden er verschillende mogelijkheden uitgelegd om deze activiteit/sport/hobby te doen, hierbij worden diverse sites en materialen gebruikt.  Daarna ga je zelf in de praktijk een paar caches zoeken!

Deze workshop is vooral interessant voor mensen die houden van zoeken, puzzelen en graag in de buitenlucht actief zijn. Maar even goed kan het interessant zijn voor mensen die houden van het maken van puzzels en creatief vormgeven van dingen die gezocht moeten worden (de caches). Er zit eigenlijk altijd wel iets in voor iedereen.  

Ben je al een ervaren cacher? Deze workshop is voor mensen die er nog niets van weten of er één keer mee in aanraking zijn geweest en er wat meer over willen weten. Als ervaren cacher zal je hier niets nieuws leren. 

De workshop wordt gegeven door Mattie Daniels. Mattie is ruim 40 jaar actief werkzaam geweest in het basisonderwijs. Vanaf 2010 is hij actief in het Geocache-wereldje en er is op zijn initiatief een groep opgericht onder de vlag van HEVO Rosmalen die zich met cachen bezig houdt. Deze groep bestaat momenteel uit 16 ervaren en 8 nog erg beginnende cachers 

Inschrijven voor deze workshop kan t/m 5 april

Gegevens

Datum:
10-04-2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Organisator

Hevo

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk