Laden Evenementen

Terug naar workshops

Het leven van een BABS

8 november | 10:30 - 12:00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Hebt je wel eens bruidsparen op het bordes van het Stadhuis zien staan? Heb je je afgevraagd hoe de trouwzaal van het Stadhuis eruit ziet? En vind je he leuk om te horen van een ervaren trouwambtenaar hoe een trouwerij in zijn werk gaat?

Je bent van harte welkom in de trouwzaal voor een kijkje achter de schermen van de huwelijksvoltrekking. Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) Henny Wibbelink, neemt je graag mee achter de schermen van het burgerlijk huwelijk. Na een korte inleiding is er de gelegenheid om vragen te stellen.  

Extra: De trouwzaal is toegankelijk voor rolstoelen, via de ingang aan de achterkant (Bestuurscentrum). Niet voor scootmobiels, eventueel kan een rolstoel worden geleend. Het lijkt me handig wanneer mensen vooraf aangeven dat ze met een rolstoel komen want de deuren zijn vanaf de achterzijde gesloten. 

Deze workshop wordt speciaal aangeboden in het kader van het Jaar van de Vrijwilliger.

 

Gegevens

Datum:
8 november
Tijd:
10:30 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Stadhuis
Markt 1
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BABS081121
0.00
19 beschikbaar