Laden Workshops

Terug naar workshops

  • Dit event is voorbij.

“Gewoon” meedoen: hoe dan?

08-10-2019 | 19:00 - 20:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Wat kan jij als vrijwilliger er aan doen om meedoen aan de maatschappij voor iemand met een (lichamelijke) beperking makkelijker te maken?

Al vanaf haar 2e levensjaar zit Mirnou in een elektrische rolstoel. Desondanks probeert Mirnou zo regulier mogelijk mee te doen in de maatschappij. “Gewoon” meedoen waar mogelijk en aanpassen waar noodzakelijk. Maar hoe “gewoon” is “gewoon meedoen”, hoe groot is deze uitdaging?

Deze workshop wordt vooral vormgegeven vanuit eigen ervaring. Mirnou deelt haar verhaal; en gaat met je in gesprek over wat voor emotionele invloed dit met zich meebrengt. Daarnaast probeert ze handvatten aan te rijken over bejegening richting mensen met een beperking. Ook laat Mirnou je door middel van praktijk oefening ervaren hoe het is wanneer privé en afhankelijkheid elkaar kruisen.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk en is vooral interessant voor vrijwilligers, verenigingen of besturen die vastlopen in de communicatie, of niet goed weten hoe ze om moeten gaan, met mensen met een beperking.

Even voorstellen

De workshop wordt gegeven door Mirnou Grootswagers. Met haar bedrijfje MensENwerk verzorgt Mirnou als ervaringsdekundige workshops in het kader van “leven met een lichamelijke beperking”. Mirnou is afgestudeerd als maatschappelijk werkster en als 2e graad docent Omgangskunde. Meer weten over Mirnou? Bezoek alvast haar website: Mensenwerkmetmirnou.com

 

Gegevens

Datum:
08-10-2019
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

MensENwerk

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is niet meer mogelijk