Laden Workshops

Terug naar workshops

Film: Uitbehandeld, maar niet opgegeven

9 april | 11:30 - 13:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

In de documentaire ‘Uitbehandeld maar niet opgegeven’ volgen we twee bewoners van de langverblijf-afdeling van het psychiatrisch ziekenhuis Vijverdal in Maastricht en hun psychiater Detlef Petry. Ondanks dat de patiënten zijn uitbehandeld besteedt Petry veel aandacht aan een menswaardige behandeling van de patiënten.

 

Een film over present werken en de mens achter de ziekte zien. Een must-see voor de vrijwilligers in de zorg! Na afloop van de film vindt er een nabespreking plaats onder leiding van docent Teun den Hollander.

 

Deze filmvertoning vindt plaats tijdens de Agora week van Avans Hogeschool opleiding Social Work. Tijdens deze week kunnen studenten zelf vorm en inhoud geven aan het leren. Avans Hogeschool organiseert 2x per jaar deze week om een aanbod te doen op een breed spectrum aan thema’s en onderwerpen. Avans stelt tijdens deze week een aantal workshopplaatsen open voor vrijwilligers. (Locatie Hervenplein, lokaal TA302)

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
11:30 - 13:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is niet meer mogelijk